|

Kahramanmaraş’ta TES-İŞ eşkıyalığı!

Kahramanmaraş’ta iddiaya göre Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası Başkanı Mustafa Kılıç’ın yeğenleri, Enerji İş şube yetkilisi Keramettin Erdoğan’ı öldüresiye dövdü. Saldırı sonucu konuşma yetisini kaybeden Erdoğan hastaneye kaldırıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 20:56 - 24/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Kahramanmaraş'te Enerji-İş yetkilisi, TES-İŞ Sendikası Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç'ın yeğenleri tarafından öldüresiye dövüldü. İddiaya göre olay, Afşin Elbistan B Termik Santrali'nde yaşandı. Enerji İş Sendikası yetkilisi Keramettin Erdoğan, vardiya bitim saatinde servislerin olduğu yere doğru giderken, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç'ın yeğenlerinin saldırısına uğradı. Erdoğan, bu kişiler tarafından feci şekilde darp edildi. Saldırı sonucu konuşma yetisini kaybeden Erdoğan, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.



ENERJİ-İŞ'TEN SUÇ DUYURUSU


Saldırıyla ilgili soruşturma açılırken, Enerji İş Sendikası da bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “Değerli Enerji İş Sendikası gönüldaşları, Kahramanmaraş'ta Enerji Bakanlığı'na bağlı EÜA.Ş Afşin B Termik Santralleri'nde Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Enerji İş Sendikası yetkilisi Keramettin Erdoğan'a, Türk-iş'e bağlı TES-İŞ Sendikası Şube Başkanı Mustafa Kılıç'ın yeğenleri hain bir pusu kurup yetkilimizi komaya sokmuşlardır. Olayı duyduğumuz andan itibaren bölgeyle yakın temas kurup faillerin yakalanması için İçişleri Bakanlığımız, emniyet güçlerimiz ve bölgede canla başla çalışan emektar üyelerimizle birlikte iletişim halinde olduk. Herkes bilmelidir ki bu şehir eşkıyaları yakalanacak ve gerekli cezaya en hızlı şekilde çarptırılacaklardır” denildi.



#Kahramanmaraş
#Mustafa Kılıç
7 yıl önce