|

Kahve molanızı Fil Books’da verin

Sokaklarının yanı sıra kafeleriyle popüler hale gelen Karaköy’de dikkatimizi çeken şirin mi şirin bir mekanı beğeninize sunuyoruz. Kitap kurtlarını, fotoğrafçıları, kahve severleri mest eden Fil Books, tasarımı ile de göz dolduruyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/07/2017 Pazar
Güncelleme: 08:35 - 9/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
Kahve molanızı Fil Books’da verin
Kahve molanızı Fil Books’da verin

Çeşit çeşit mekanlarıyla her geçen gün daha popüler hale gelen Karaköy’de, yeni keşfettiğimiz bir mekanı beğeninize sunuyoruz. Burası fotoğraf kitaplarına, kahvelere ve atölyelere adanmış bir mekân. Sanat kitaplarının yanı sıra fotoğraf tarihi ve teorisiyle ilgili kitapların, dergilerin, çocuk kitaplarının, bağımsız yayınların ve tatlı ıvır zıvırların yer aldığı bir kitapçı ve kafe Fil Books. Aynı zamanda atölyelerin, sanatçı konuşmalarının, söyleşilerin ve başka kolektif etkinliklerin düzenlendiği bir buluşma yeri.

Kitap kurtlarını, fotoğrafçıları, kahve severleri mest eden mekan Fil Books, su yeşili renkleri, pofuduk yastıkları, gözlerinizi alamayacağınız raf dolusu kitapları ve mekanın orta yerindeki salıncaklarıyla kısa zamanda kahve molalarının Karaköy’deki en tatlı adresi oldu.


OKUDUKLARINIZI SATIN ALABİLİRSİNİZ

Burası fotoğraf odaklı bir yer ancak kapısı her zaman farklı disiplinlere ve fikirlere açık. Yurtiçinden ve yurtdışından yolu İstanbul’dan geçen sanatçıları, fotoğrafçıları, yayıncıları ağırlamaya pek hevesli. Kitap tanıtım partilerine, gösterimlere, pop-up etkinliklere, minik fuarlara ve projelere yer vermek için can atıyor. Ayrıca buradan bez çantalar, sanat ürünleri, fotoğraf ve çocuk kitapları, dergiler, minik aksesuarlar satın alabilirsiniz. Her ne kadar küçük bir mekân olsa da dışarıda yer alan masa sandalyelerde de keyifli vakit geçirebilirsiniz. Karaköy’de kafelerin sıklıkla bulunduğu bir bölge var. Orayı bilenler rahatlıkla bulacaktır. Gidecekler için bir uyarı: Bu güzel mekan Pazartesi günleri kapalı. Çalışma saatleri ise sabah 10 ile gece 12.


Sohbetlerinize eşlik eden lezzetler

Fil’in çok güzel kahveleri, lezzetli kek ve sandviçleri vaktinizin tatlanmasını sağlayacak. Menüsünde kahve yanına yakışacak red velvet, çikolatalı pasta, kiş ve tostlar gibi farklı içerikte lezzetler yer alıyor. 12 liradan başlayan tatlı fiyatları 20 liraya çıkabiliyor. İçecek çeşitleri de oldukça zengin olan mekânda 5 liradan başlayıp 20 liraya kadar sıcak ve soğuk içecekleri deneyebilirsiniz.

#Fil Books
#Kahve
7 yıl önce