|

Kamuflajla uğurladılar

Gaziantep’te terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda şehit olan polis memurları Hüseyin Cengiz, İlhan Güleç ve Yaşar Polat dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Cengiz’in çocukları Merve ve Aytekin, törene babalarının kamuflajlarıyla katıldı. Şehit Güleç'in kızı Neslihan Güleç de "Cennette görüşmek üzere babacığım" diye ağladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/10/2016 Salı
Güncelleme: 21:54 - 17/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde düzenlenen törene kamuflajla katılan şehit polis Hüseyin Cengiz’in çocukları Merve ve Aytekin Cengiz, babalarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde düzenlenen törene kamuflajla katılan şehit polis Hüseyin Cengiz’in çocukları Merve ve Aytekin Cengiz, babalarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ mensubu teröristin kendisini patlatması sonucu şehit olan 3 polis memuru son yolculuğuna uğurlandı. Şahinbey ilçesindeki operasyonda şehit olan Yaşar Polat (24), Hüseyin Cengiz (50) ve İlhan Güleç (49) için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde bi tören düzenlendi. Şehit Cengiz'in çocukları Merve ve Aytekin, törene babalarının kamuflajlarını giyerek katıldı. Daha sonra naaşlar memleketlerine gönderildi.



ASLAN GİBİ BURADAYIM


Şehit Cengiz için memleketi Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde düzenlenen törende de duygusal anlar yaşandı. Osmaniye Asri Mezarlık Camii'nde kızı Merve Cengiz, babasının fotoğrafını öperek, “Aslan gibi buradayım bebeğim, dimdik buradayım. Merak etme baba. Dimdik ama gözyaşı dökmeden buradayım babacığım” dedi. Şehidin eşi Filiz Cengiz de , “Ağlamayın, ağlamanın zamanı değil. Benim yiğidim Peygamberin yanına gitti” dedi. Şehidin cenazesi, Osmaniye Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.



CENNETTE GÖRÜŞÜRÜZ


Diğer şehit başpolis memuru özel harekatçı İlhan Güleç'in cenazesi de memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı. Ulu Cami'deki törende şehidin annesi Saadet, kardeşi Ahmet Erhan, eşi Beyhan, çocukları Neslihan ve İrfan Güleç, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin kızı Neslihan Güleç, elindeki Türk bayrağıyla babasının tabutu başında “Canım babam sana yapılanlar karşılıksız kalmayacak. Sana layık olacağız. Cennette görüşmek üzere babacığım” diye ağladı. Şehidin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığındaki şehitliğe defnedildi.






#Gaziantep
#DAEŞ
#Canlı bomba
#Şehit
8 yıl önce