|

Kamyon akaryakıt istasyonuna savruldu

Muğla'da, önündeki TIR'a çarpan damacana yüklü kamyon devrilip yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna savruldu. Pompaların hemen önünde durabilen kamyonun sürücüsü 55 yaşındaki Hüseyin Taşçı, kazada öldü. Aracın alev almaması ve pompalara çarpmaması olası bir faciayı engelledi. O anlar güvenlik kamarasınca da görüntülendi.

Yeni Şafak
12:39 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 16:34 - 1/07/2015 Çarşamba
DHA

Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında, Muğla- Antalya karayolu 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Hüseyin Taşçı, yönetimindeki 35 KA 8328 kamyonuna İzmir'den yüklediği damacana su yüküyle Marmaris'e doğru yola çıktı. Karayolunda ilerlerken önünde giden Hüsnü Öztürk'ün kullandığı 35 GB 4166 plakalı TIR'a arkadan çarpan Taşçı, kamyonunun direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkarak devrilen kamyon, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna sürüklenip pampaların hemen önünde durabildi.



Devrilen aracın alev almaması ve pompalara çarpmaması olası bir faciayı engelledi. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan Taşçı'nın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Hüseyin Taşçı'nın cesedi Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi morguna kaldırıldı. TIR şoförü Hüsnü Öztürk ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

#Muğla
#TIR
#kamyon
#akaryakıt istasyonu
#trafik kazası
9 yıl önce