|

Kamyonculardan teröre konvoylu tepki

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı yüzlerce kamyoncu, yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için araçları ile yollara düştü.

Yeni Şafak
16:23 - 8/09/2015 Salı
Güncelleme: 13:27 - 8/09/2015 Salı
IHA

Taşıyıcılar Kooperatifi önünden başlayan kamyon konvoyu, Çevre Yolu üzerinden bölge trafik, oradan da şehir merkezi üzerinden tekrar Taşıyıcılar Kooperatifine ulaşılması ile sona erdi. Yüzlerce kamyonun katıldığı ve uzun kuyrukların oluştuğu kamyon konvoyu çevre yolu ve şehir merkezi trafiğini kilitledi. Kamyon sürücüleri kornoları ile ilçeyi inletirken cadde boyunca her kesimden vatandaşta ellerinde bayrakları ile kamyon sürücülerine destek oldu.



Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Ünal, yürekli Bozüyük halkının sadece eyleme değil, gerektiğinde cephede savaşmaya da hazır olduğunu söyledi. Başkan Ünal, “Terör olaylarının artış gösterdiği bu günlerde bizler de Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi olarak tepkimizi ortaya koymaya çalıştık. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet şehit ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu yürekli esnafımız ve Bozüyük halkımız ile sadece eyleme değil gerekirse cephede savaşmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm ülkemizin başı sağolsun” dedi.




#bilecik
#Bozüyük
#Taşıyıcılar Kooperatifi
#kamyon
#Ahmet Ünal
9 yıl önce