|

Kanını yerde bırakmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında teröristlerle çatışma sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’e taziyelerini iletti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2017 الإثنين
Güncelleme: 02:08 - 14/08/2017 الإثنين
Yeni Şafak
Şehit Eren Bülbül
Şehit Eren Bülbül

Şehidin ailesini ziyaret eden AK Parti’li vekillerden Ravza Kavakçı Kan, Erdoğan’ı cep telefonuyla arayıp Eren’in annesi ile görüştürdü.

İNTİKAMINI ALACAĞIZ

Erdoğan, acılı anneye taziyelerini ileterek, şunları söyledi: “Eren’imizin inşallah kanını yerde bırakmayacağız. Çok daha farklı bir şekilde inşallah intikamını alacağız. Sizler zaten kazaya, kadere inanmış insanlarsınız. Onun için de tabii ki acımız var ama en büyük makam şehitlik makamı. Eren’in de zaten böyle 15 yaşında ulaşmış olması çok daha da farklı. Rabbim sabrımızı artırsın. İnşallah cennetinde sizleri kavuştursun.”

SEN CENNETİ KAZANMIŞSIN

Görüşme sırasında Ayşe Bülbül’ün 13 çocuğu olduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan, “Ayşe abla sen var ya cenneti zaten kazanmışsın. 13 tane uşak doğurdun. Sen Allah’ın emrine de uydun Peygamber’in sünnetine de uydun” dedi. Bülbül’ün, “Sen 3 deyince utanırdım” demesi üzerine Erdoğan, “Ben en az dedim. İnşallah şöyle bir yine Karadeniz’e geldiğimde inşallah seni bir ziyaret edeyim de kuymağını yiyeyim” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Bülbül, “İnşallah, buyurun gelin. Kapımızı da açarsınız. Teşekkür ederim” diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya’da düzenlenen Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcular Busenaz Çakıroğlu, Elif Güneri ve Şennur Demir’i telgraf göndererek tebrik etti.

#Şennur Demir
#Eren Bülbül
#Recep Tayyip Erdoğan
٪d سنوات قبل