|

Kaos hizmetkârı

MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun iftiraları için, “Eline geçirdiği belgelerle fırsatçılık yapması, bu vesileyle siyasi rant hevesine kapılması samimiyet ve dürüstlükten uzak siyasi bir tavırdır. Bu tavır kaos hizmetkarlığıdır” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 08:55 - 1/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
​MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert tepki gösterdi.
​MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert tepki gösterdi.

ABD’deki davanın başlamasına paralel bir şekilde Kılıçdaroğlu’nun bu iddiayı gündeme taşımasının kuşku verici olduğunu belirten Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’nin bu kadar sorun ve sıkıntısı varken, anamuhalefet liderinin sorumlu ve ahlaki davranmak yerine, eline geçirdiği belgelerle fırsatçılık yapması, bu vesileyle siyasi rant hevesine kapılması bir defa samimiyet ve dürüstlükten uzak siyasi bir tavırdır.

KAOS HİZMETKARLIĞI

Sayın Kılıçdaroğlu’nun eline bir yolla geçirdiği belgeleri istismar etmek yerine, derhal ve süratle yargıya intikal ettirmesi şu aşamada en mantıklı, en meşru yoldur. CHP’nin belgeleri doğrudan doğruya paylaşmak yerine gerilimi artırmak maksadıyla kullanması abesle iştigaldir. Türk siyasetinin doğru olup olmadığı belli olmayan belgelerin tesiri altına girerek istikrarsızlık ve kavgaların yörüngesine kayması büyük bir talihsizlik ve yanlıştır.

Kimin elinde hangi belge varsa, kim neyi biliyorsa, hangi sızıntından besleniyorsa Cumhuriyet savcılıklarına bildirmekle mükelleftir. Aksini düşünmek tam bir kaos hizmetkarlığı olacaktır.

TÜRKİYE DÜŞMANLARINI SEVİNDİRİR

Bilinmelidir ki, anamuhalet partisinin sır gibi sakladığı, tehdit ve şantaj malzemesi olarak kullandığı malum belgeler siyasetin değil hukukun konusudur. Ülkemizin milli beka ve güvenliğiyle ilgili çok sayıda tehdit varken, Türk siyasetinin yeni bir girdaba kapılması, yeni bir bunalım döngüsüne girmesi sadece ve sadece Türkiye düşmanlarını sevindirecek, onların değirmenine su taşıyacaktır.


#Devlet Bahçeli
#MHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
6 yıl önce
default-profile-img