|

Karaköy'de bir kişi vapurdan denize atladı

Karaköy-Kadıköy-Haydarpaşa şehir hatlarında çalışan vapur kalkış yaptıktan bir süre sonra 30 yaşlarında bir erkek vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir anda vapurun üst katından denize atladı.

Yeni Şafak
22:22 - 13/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 20:23 - 13/12/2014 Cumartesi
DHA
Edinilen bilgiye göre Karaköy-Kadıköy-Haydarpaşa şehir hatlarında çalışan vapur kalkış yaptıktan bir süre sonra 30 yaşlarında bir erkek vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir anda vapurun üst katından denize atladı. Bir süre su üstünde kalan kişiye, vatandaşlar halat atıp sopa uzattı. Fakat bu kişi, kısa sürede gözden kayboldu. 

Olay yerine gelen deniz polisi, Kıyı Emniyet ve Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra balık adamlar da aramalara başladı. 3 saat süren aramalara rağmen birşey bulunamadı. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi. 30 yaşlarındaki kişinin vapurdan denize bilinçli atladığını iddia eden Enis Cenk isimli bir görgü tanığı “Vapurdan atladı. Çevredekiler birşeyler uzatmaya çalıştı fakat tutmadı. Tutmak istemedi. 5 dakika önce su üstünde görülüyordu. Gittikçe gözden kayboldu “dedi.

 
#karaköy
#vapur
#deniz
9 yıl önce