|

Karaman'da trafik kazası

İha
00:00 - 26/07/2010 Pazartesi
Güncelleme: 13:12 - 26/07/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Karaman'da trafik kazası
Karaman'da trafik kazası

Karaman'da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında, 1 kişi öldü, 24 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Karaman-Karapınar yolunun 45. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şükrü Güven Tarhan (40) yönetimindeki 70 DP 587 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkan ehliyetsiz sürücü Kadir U. (17) idaresindeki 70 DA 680 plakalı traktöre çarptı. Kazada sürücüler ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Zehra (38), Sena (7), Mehmet Fatih (13) ve Mustafa Tarhan (14) yaralandılar. Yaralılar Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken durumu ağır olan Mustafa Tarhan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer kaza ise Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağı Çağlar Köyünden Katranlı Köyündeki akrabalarının düğünlerine giden Gürsel Ayan'ın kullandığı çapa motoru devrilmesi sonucu aracın kasasında bulunan Ceren, Adem, Medeni, Seher ve Havva Duman ile Ali Can, Ufuk, Mehmet Nuri, Esra Ayan ve ismi öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 10'u yapılan il tedavilerinin ardından Karaman Devlet Hastanesine sevk edildi.

Son kaza ise Karaman-Konya Karayolunun 60. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Kanatmış (28) yönetimindeki 07 KJ 027 plakalı otomobil yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Onur Harmancı (30),Yahya Bulut (31), Mehmet Kaya Dicle (24) ve Hakan Türemen (32) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekibi tarafından götürüldükleri Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

14 yıl önce