|

Karnesini alıp şehit babasına koştu

Yozgat'ta 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün öğrencilerin karnelerini almasıyla birlikte başlarken, hüzünlü anlar da yaşandı. Şehit uzman çavuşun kızı Gülten Naz Koçak, aldığı karnesini babasının kabrine götürdü.

Yeni Şafak
12:28 - 22/01/2016 Cuma
Güncelleme: 10:31 - 22/01/2016 Cuma
IHA

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'nın elinden karnesini alan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın kızı Gülten Naz Koçak, daha sonra annesi ve dayısıyla birlikte Yozgat Şehitliği'nde yatan babasını ziyaret etti. Babasının karla kaplı mezarını temizleyen Gülten Naz, babasını gururlandırmak için geldiğini söyledi. Babasına karnesini aldığını anlatan Gülten Naz, “Baba bugün karnemi aldım, kızın olarak seni gururlandırmak istedim. Seni çok seviyorum. Bugün karnemi aldım, karnemin hepsi iyi. Bugün vali geldi, bir sürü şey yaptık. Çok sevdim valiyi, seni çok seviyorum. Yeterki ölme sen" dedi.



Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak, 26 Temmuz 2015 tarihinde Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerin döşediği mayının patlaması ve ardından askeri araca düzenlenen saldırıda şehit olmuştu.

#Gülten Naz Koçak
#Şehit Uzman Çavuş Mehmet Koçak
#karne
8 yıl önce
default-profile-img