|

Katil için özel ekip

Tuzla’daki vahşetin ardından daha önce de 2 kişiyi öldürdüğü ortaya çıkan Atalay Filiz için özel ekip kurulurken, MİT de devreye girdi. Zanlı bir minibüste görüldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 20:36 - 31/05/2016 Salı
Yeni Şafak

Türkiye'nin konuştuğu 3 kişinin katili Atalay Filiz için polis alarma geçerken, MİT de devreye girdi. İstanbul-Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı cinayetiyle gizlediği kimliği ortaya çıkan, 3 yıl önce de Ankara'da o dönem Tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus kız arkadaşı Elena Radchikova'yı öldürdüğü belirlenen Atalay Filiz için İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel ekip kuruldu. Polis, Kayıkçı'nın öldürüldüğü ev ile cesedinin atıldığı yer çevresindeki tüm güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı. Yapılan araştırmanda şüphelinin bir minibüse binerek olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Polis ayrıca, zanlının yakalanması ve profilinin çıkarılması için onu tanıyan onlarca kişinin bilgi amaçlı ifadesine başvurdu. Bu arada, şüplenin ODTÜ'te doktora öğrencisi olduğu yalanlandı. Yanına erzak aldıktan sonra evden ayrılan ve toplu taşıma araçlarını kullanarak izini kaybettiren zanlının çevresindeki çember daralırken, ormanlık alanlar ile metruk binalar da didik didik aranıyor.







Bulmaca tutkunu


3 kişinin katili Atalay Filiz'in İstanbul'da sahte kimlikle gizlendiği odanın görüntüleri ortaya çıktı. Bebek yüzlü katilin odasında çok sayıda bulmaca biriktirmesi de dikkat çekti.


#Atalay Filiz
#MİT
#Göktuğ Demirarslan
#Elena Radchikova
8 yıl önce