|

Katili yakalandı

Mersin’de vücudunun 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen 5 yaşındaki Suriyeli Muhammet Derviş’in katili kaçamadı. 200’den fazla güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler katil zanlısı Alican K.’yı yakaladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:26 - 24/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
5 yaşındaki Suriyeli Muhammet Derviş
5 yaşındaki Suriyeli Muhammet Derviş

Mersin’in Erdemli ilçesinde hunharca katledilen Suriye uyruklu 5 yaşındaki Muhammet Derviş’in katil zanlısı yakayı ele verdi. Mersin Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, vücudunun 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen çocuğun katiline ulaşmak için özel ekip kurdu. Uzman ekipler, 5 gün boyunca 200’den fazla güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri inceledi. Kayıtlardan bir kişinin küçük çocuğu elinden tutup götürdüğü belirlendi. Görüntülerden zanlının 19 yaşındaki Alican K. olduğu tespit edildi.

İŞTE SON GÖRÜNTÜLERİ

Olay günü 2 arkadaşıyla tatil için Kızkalesi Mahallesi’nde olduğu ortaya çıkan zanlı, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Sorgusu yapılan zanlı, suçunu itiraf etti. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Alican K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bu arada, küçük çocuğun kaybolduğu 18 Eylül akşamı güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri yürekleri burktu. Görüntülerde küçük çocuk, elindeki su şişesi ile kameranın açısına giriyor.


Sallanarak ve etrafı izleyerek işletmenin kapısına gelen Muhammet, bir süre sonra gözden kayboluyor. Küçük çocuk 18 Eylül'de kaybolmuş, 19 Eylül’de de cesedi bulunmuştu.

#Mersin
#Muhammet Derviş
6 yıl önce
default-profile-img