|

Kaybolan tarih öğretmeninin cesedi bulundu

Tuzla'da öğle saatlerinde küçük kızını okuldan almak için evden ayrılan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'den (40) haber alınamıyordu. Kayıkçı'nın evinin yakınlarındaki ormanlık alanda çöp poşetinin içinde cesedinin bulunduğu açıklandı. Komşuları Kayıkçı'nın evden ayrıldığı saatlerde dairesinden boğuşma sesleri geldiğini söylemişti.

Yeni Şafak
15:58 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:08 - 28/05/2016 Cumartesi
IHA
40 yaşında olan Fatma Kayikci 2 çocuk annesiydi.
40 yaşında olan Fatma Kayikci 2 çocuk annesiydi.

Tuzla'da iki çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'dan sabah saatlerinden beri haber alınamıyordu. Kayıkci'nin evinden gelen bağrışma sesleri üzerine komşuları durumu polise bildirdi.Söz konusu adrese gelen polis ekipleri, pencereden girdikleri evde inceleme yaparak dairede bazı eşyaların dağınık olduğunu ve yerlerde de kan izlerini görmüştü. .Aranan kadının cesedi, vatandaşlar tarafından Postane Mahallesi Gölboyu Sokak'taki boş arazide incir ağaçlarının altında bulundu. Siyah bir çöp poşetinde bulunan cesetle ilgili soruşturma başlatıldı.



Evinin yakınlarındaki ormanlık alanda bulunan ceset, otopsi için

Adli Tıp Kurumu

'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Apartman sakinleri, öğle saatlerinde 4 katlı binanın giriş dairesinde boğuşma sesleri duyduklarını belirtirken, şüpheli olarak görülen ve giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A. (29) adlı kişinin aynı saatlerde kayıplara karıştığı tespit edildi. . Bu arada, şüpheli F.A.'nın 3 yıl önce Fatma Kayıkci'nin eşi Gani Kayıkci'ye ait kafede çalıştığı, kafe kapandıktan sonra da maddi durumu iyi olmadığı için Gani-Fatma Kayıkci çiftinin kaldığı apartmanın girişindeki dairede ikamet etmeye başladığı öğrenildi.





#Fatma Kayikci
8 yıl önce