|

Kayseri gelecek için proje peşinde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, gündemdeki projelerle ilgili kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili değerlendirmeler yapan Başkan Çelik, “Gelecek Türkiye’nin, gelecek Kayseri’nin düşüncesiyle yeni projelerin peşindeyiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:55 - 18/04/2017 Salı
Yeni Şafak
​Kayseri gelecek için proje peşinde
​Kayseri gelecek için proje peşinde
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye bürokratlarıyla başkanlık toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda tüm projeler tek tek masaya yatırılarak üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Saatler süren toplantıda projelerin hangi safhada olduğu ele alındı.

Toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede referandum için 45 gündür sahada çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, bir taraftan da hiçbir aksamaya mahal vermeksizin belediye işlerini sürdürdüklerini söyledi. Günlük belediyecilik hizmetlerinin hiçbir kesinti olmadan devam ettiğini ve bu arada büyük projeler üzerinde de yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, “Yatırım toplantımızda yaz sezonunda neler yapacağımızı ele aldık. Hazır olup açılışını yapacağımız, devam eden ve kısa sürede tamamlayacağımız ve projelerini hazırlayıp ihale aşamasına getirdiğimiz işlerimiz var” diye konuştu.

“ŞİMDİ GELECEĞE BAKIYORUZ”

Tamamlanan ve açılışı yapılan projeleri hatırlatan ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bünyan, Sarıoğlan, Palas Kadın ve Gençlik MerkezleaTalas’ta yaptığımız okulların tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bu arada temeller atmaya da başladık. Emniyet Müdürlüğü’ne Eskişehir Bağları ve Belsin’de yapacağımız hizmet binalarının temellerini attık. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu da bu projemizi çok beğendi ve örnek proje olarak tüm şehirlerde yapılmasını istedi. Köşk Mahallesi ve Beyazşehir’de büyük ölçekli sosyal yaşam merkezlerinin temelini attık. Gelecek Türkiye’nin gelecek Kayseri’nin diyerek yeni projelerin peşindeyiz.”
#Kayseri
#Proje
7 yıl önce