|

Kayseri'den Bahçeli'ye tam destek

MHP'nin Kayseri Üst Kurul Delegeleri, düzenlenen basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tam destek verdiklerini açıkladı.

Yeni Şafak
12:39 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:44 - 26/11/2015 Perşembe
IHA

MHP'nin Kayseri Üst Kurul Delegeleri, düzenlenen basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tam destek verdiklerini açıkladı. Toplantıda, "Bahçeli ile olmaz" yönünde bir konuşmasının olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Yaptığım gezilerde 'Bahçeli ile artık olmaz' diye bir söz geldi. Ben de Oğan ile olur mu? Oğan MHP Genel Başkanı olursa bu partiden istifa ederim' dedim" şeklinde cevap verdi.



"Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak 7 Haziran seçimlerinde yakaladığımız başarıyı, maalesef 1 Kasım seçimlerinde koruyamadık. Bu öz eleştirimizi samimice yapıyor ve eksikliklerimizi ivedilikle tamamlayacağımızı vurguluyorum" diyen MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, "Ama biz asla milletimize ihanet etmedik. Bayrağımız, dilimiz, vatanımızın bütünlüğü korunsun diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük! Hırsızlık, yolsuzluk yapanlar, rüşvet alanlar hesap versin diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük" dedi.



Baki Ersoy, "Kayseri MHP il ve ilçe teşkilatları olarak, genel merkez delegelerimizle birlikte Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanında ve emrinde olduğumuzu sizlerin huzurunda bir kez daha vurguluyorum" ifadelerini kullandı.




#MHP
#Kayseri
#MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
8 yıl önce