|

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Bittin sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’nun “Seni asmayacağım, rezil edeceğim” sözlerine sert tepki gösterdi. Soylu, “Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür, sen onu da beceremezsin. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum sen bittin” dedi.

Yeni Şafak
08:00 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:45 - 11/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dışarıda insanlığın ve ümmetin derdiyle içeride de bir müfterinin hezeyanları ve iftiralarıyla uğraştığını söyledi. Türkiye’de siyasi istikrara ve milletin hukukuna karşı nerede bir saldırı olsa o ihanetin içerisinde ya da savunmasında Kılıçdaroğlu’nu gördüklerini belirten Soylu, “Vekilleri terörist cenazesindeyken, kendisi terörist de olsa ‘Niye vuruyorsun’ diye savunma yapan, girdiği her seçimde milletten tokat yiyen bu zat belli ki akıllanmamış” ifadesini kullandı.

AK DEDİKLERİNE ERTESİ
GÜN KARA DİYORLAR

“Bu siyasi düzenbaz dün ak dediğine ertesi gün kara diyen adam, iki haftadır eline tutuşturulmuş paçavralarla şov yapıyordu” diyen Bakan Soylu, bunun yalan ve iftiralardan oluştuğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “(Açıklayacağım, büyük kıyamet kopacak rezil olacaklar) dedi. Burada söylüyorum, kendisi rezil oldu. Konu mahkemeye intikal etti. Sonra hızını alamadı kurumları, hepimizi, A Haber’i asmakla tehdit etti. Önceki gün de şahsıma yönelik bir laf etmiş. Demiş ki ‘Seni asmayacağım da rezil edeceğim, bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkaracağım’. Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür, sen onu da beceremezsin. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum sen bittin.” Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerini sürdürerek, “Kılıçdaroğlu, daha bitmedi, gözlerinden öperim Kılıçdaroğlu... ” diye konuştu.



#Süleyman Soylu
#Kılıçdaroğlu
6 yıl önce