|

Kılıçdaroğlu ulusal güvenlik sorunu

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD’deki komploya dikkat çekerek, “Oradan Türkiye suçlanırken, eş zamanlı olarak ana muhalefet lideri bir iftira kampanyası başlattı. Kılıçdaroğlu, bugün Türkiye’nin ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir, milli bir sorunu haline gelmiştir” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 09:17 - 1/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
​Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ
​Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Dünyanın bağımsız, Türkiye’nin gücüyle kudretiyle ilgili uygun tavır ortaya koyan, milletin ve devletin hukukunu koruyan bir yönetim istemediğini belirten Bozdağ, “Kılıçdaroğlu gibi kukla bir lider isteniyor ve Türkiye’nin başındaki Sayın Cumhurbaşkanımızı milletin gözünden ve gönlünden düşürmek için iftira kampanyalarını beraber yürütüyorlar” diye konuştu.

GÖNÜLLÜ DESTEKÇİ

Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti hükümeti ve Türkiye’ye saldıranların gönüllü destekçisi olduğuna dikkati çeken Bozdağ, “Kim Türkiye’nin, Cumhurbaşkanının aleyhine bir iftira veriyorsa eline adam bu iftira mıdır, değil midir diye bakmıyor bile. Aldığı gibi bodoslama dalıyor, nedir, ne değildir, ne getirir, ne götürür bakmıyor. Gözü kin ve nefretten hiçbir şeyi göremez hale gelmiş” dedi.

SENİ KİM KULLANIYOR

Bozdağ, şöyle devam etti: “Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin bugün ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir, milli bir sorunu haline gelmiştir. Yaptıkları yenilir, yutulur şeyler değildir, ülkesine, devletine, milletine her gün iftira yoluyla zarar veren bir kişiyle karşı karşıyayız. Seni kim kullanıyor? Bizim gördüğümüz şey çok açık, Türkiye’ye karşı bir projenin Türkiye ayağında alınan taşeronluk vazifesidir.”

EŞ ZAMANLI İHANET

Bozdağ, “Bakın ABD’de Zarrab’la ilgili bir dava başlıyor. Zarrab, baskıyla iftiracı haline geldi, oradan Türkiye suçlanırken, eş zamanlı bir şekilde Türkiye’de de ana muhalefet partisinin lideri yine Türkiye’yi ve Türkiye’nin Cumhurbaşkanını, yakınlarını, ailesini lekeleyen, karalayan büyük bir iftira kampanyası başlattı. İşte ABD yargısı ve FETÖ’cüler orada sürdürüyor, şimdi bu işbirliğinin Türkiye ayağı da parçası da hiç şüphesiz CHP’nin Sayın Genel Başkanı. Eş zamanlı, bunların ikisini birbirinden ayrı düşünmemek lazım. Çünkü ikisinin de hedefinde Türkiye, ikisinin de hedefinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var, ikisinin de hedefinde Türkiye’nin hükümeti var” dedi.

KULLANIŞLI MALZEME

Hükümet Sözcüsü, “Türkiye’de kullanımı en kolay malzeme Kılıçdaroğlu’dur. Onun için uluslararası örgütler, terör örgütleri veya istihbarat örgütleri Türkiye’de kimi kullanacaklarını çok iyi biliyorlar. Hemen geliyorlar, kullanıyorlar. Bu kullanışlı malzemeden CHP’yi de CHP’lilerin kurtarması lazım” diye konuştu.

BOMBA ELİNDE PATLADI

Kılıçdaroğlu’nun elindeki belgeleri dağıtması gerektiğini vurgulayan Bozdağ, “Çıkıp ‘İşte benim elimdeki belgelerim bu ve bunu size dağıtıyorum.’ demesi gerekmez mi? İddiasını ispat etmesi gerekmez mi? Elinde bomba patladı, perişan oldu da ondan dağıtamadı. Çuvalladı ve bomba elinde patladı. Sahtekarlığı, müftericiliği, yalancılığı, ahlaksızlığı deşifre olduğu için kağıt parçalarını medyaya dağıtmaktan çekiniyor” dedi.

#Bekir Bozdağ
#Kemal Kılıçdaroğlu
6 yıl önce