|

Kılıçdaroğlu'nun acı günü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da kanser tedavisi gören amcasının oğlu 42 yaşındaki Burhan Karabulut yaşamını yitirdi. Cenaze namazının ardından Kılıçdaroğlu, cemevinde taziyeleri kabul etti.

Yeni Şafak
15:28 - 22/05/2016 Pazar
Güncelleme: 12:33 - 22/05/2016 Pazar
DHA
Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da kuzeninin cenaze törenine katıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da kuzeninin cenaze törenine katıldı.

Acı haberi Antalya'da partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği kampta alan Kılıçdaroğlu, cemevinde düzenlenen cenaze törenene katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da oturan ve bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören kuzeni Burhan Karabulut hayata veda etti.



Kılıçdaroğlu, acı haberi, partisinin TBMM Grubu 26'ncı dönem 1'inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için bulunduğu Antalya'da aldı. Kemal Kılıçdaroğlu, kampın ikinci gününde saat 11.00'de Parti Meclisi'ne üyelerine basına kapalı toplantıda yaptığı konuşmanın ardından kuzenine son görevini yapmak için eşi Selvi Kılıçdaroğlu'yla kampın yapıldığı Belek'teki otelinden ayrıldı. Cemevinde düzenlenen törende Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, İl Başkanı Semih Esen ve partili belediye başkanları eşlik etti. Burhan Karabulut için kılınan cenaze namazının ardından Kılıçdaroğlu, cemevinde taziyeleri kabul etti.

#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#TBMM
8 yıl önce