|

'Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek sorumluluğumuzdur'

TBMM 2018 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmelerinde, CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Batta İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından çekin" dedi.

Yeni Şafak
21:52 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:02 - 11/12/2017 Pazartesi
IHA
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

2018 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili, "Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından çekin” dedi.

"Genel Başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından çekin"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bunlardan hiçbirisinin bir tek sadece 2013’te bir tevhitten dolayı biz soruşturma izni vermediğimizden dolayı dosya o dönemde düştü. Tevhitle ilgili mesele. Farklı partilerde olabiliriz, ne olursunuz bu işin arkasında durmayın. İçişleri Bakanlığının da bu konuda ortaya koymuş olduğu iradeyi ve değerlendirmeyi, biz size bu belgelerin içinde ne olduğunu teker teker göndeririz. Bu arzu ettiğimiz Türkiye’den bizi uzaklaştırır. Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından çekin” diye konuştu.

#Süleyman Soylu
#Battal İlgezdi
6 yıl önce