|

Trabzonspor İsveçli'den vazgeçmiyor

Yabancı futbolcu transferinde yaptığı bir çok girişime rağmen henüz anlaşma sağlayamadığı gibi kadrosundaki yabancıları da gönderemeyen Trabzonspor'da Celtic'in İsveçli genç forveti John Guidetti için ısrar sürüyor.

Yeni Şafak
14:54 - 8/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:17 - 8/06/2015 Pazartesi
DHA

Sportif Direktör Süleyman Hurma ile birlikte yapılan transfer çalışmalarının temmuz ayının ilk haftasında başlayacak Hollanda kampına kadar bitirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Bordo-Mavililer'in el attığı bir çok futbolcuya başka kulüplerin de talip olmasının sorun yarattığı ifade edildi.



KARARINI BİLDİRMESİ BEKLENİYOR

Kamerunlu Stephen Mbia'nın İnter'in de devreye girmesi üzerine kararsız kalması, son olarak aynı futbolcu için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddiaları Bordo-Mavililer'i yeni girişimlere yöneltti. Mbia'nın menajeriyle yeniden temasa geçen Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncunun kararını bir an önce bildirmesi için baskı yaptığı öğrenildi.



GUİDETTİ FAVORİ

Cardozo'nun yanına bir partner arayan Trabzonspor'da bu mevki için en favori adayın ise sezonu İskoçya'nın Celtic takımında geçiren İsveçli genç forvet John Guidetti olduğu belirtildi. 23 yaşındaki Guidetti'nin bu sezon 35 maçta 15 gol attığı İskoçya'da mutlu olmadığı ve daha göz önünde olacağı bir ligde forma giymeyi istediğini açıklaması, Trabzonspor'un bu transfer konusundaki girişimlerini hızlandırmasına sebep oldu.



BOURCEANU KAMPA DAVET EDİLECEK

Bu arada sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle eski kulübü Steaua Bükreş'e kiralanan Bourceanu'nun ise Hollanda kampına davet edileceği ve bu oyuncu hakkındaki kararın teknik direktör Ersun Yanal tarafından kamp performansına göre verileceği belirtildi.

#trabzonspor
#transfer çalışması
#mbia
#guidetti
9 yıl önce