|

Kısıklı'da sürpriz görüşme

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna gelerek görüşme yaptı. Erdoğan, dün de Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Beşiktaş'taki Mabeyn Köşkü'nde sürpriz bir görüşme gerçekleştirmişti.

Yeni Şafak
12:16 - 13/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:37 - 13/11/2017 Pazartesi
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın Kısıklı'daki görüşmesi sona erdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretlerinin ilk durağı Soçi'ye gidiyor.

Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi, iki liderin 24 Kasım 2015’teki uçak krizinden sonraki 9. yüz yüze görüşmesi olacak. Ziyarette ilk madde Suriye ve Türkiye’nin PYD konusundaki hassasiyeti olacak.

Mabeyn'de pazar zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Beşiktaş’taki Mabeyn Köşkü’nde sürpriz bir görüşme yapmıştı. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yer almıştı. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Rusya’ya gerçekleştireceği ziyaret ve Başbakan Yıldırım’ın ABD ziyaretinin gündeme geldiği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi programında Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Akar ile görüşmesi yer almamıştı. Erdoğan, bu görüşme öncesi, partisinin Meclis Başkanlığı seçimindeki tutumunu belirlemek üzere grup başkanvekilleriyle biraraya geldi.

#Binali Yıldırım
#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce