|

Komşuların halı silkeleme kavgası: 2 yaralı

Aksaray'da bir apartmanın 3'üncü ve 4'üncü katında oturan ailelerin fertleri arasında balkondan halı silkeleme yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
11:47 - 14/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:48 - 14/01/2015 Çarşamba
DHA

Olay, dün akşam saatlerinde Çedirgin Mahallesi'nde meydana geldi. 4'üncü katta oturan Sakine A. (32), iddiaya göre balkonda halıyı temizlemek için silkeledi. Durumu fark eden alt komşusu Şengül K. de tepki gösterdi. Bunun üzerine iki komşu arasında tartışma çıktı. İki komşu tartışmalarını apartmanın girişine inip orada sürdürdü.


İddiaya göre tartışmaya katılan Şengül K.'nın yeğeni 32 yaşındaki Sezer D., Sakine A. ve dini nikahla birlikte yaşadığı Ramazan G.'ye (41) saldırdı. Sezer D. iddiaya göre Sakine A.'yı yerde sürükledi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis kavgayı güçlükle ayırdı.


Arbede sırasında Sezer D. hızla olay yerinden uzaklaştı. Aldığı yumruk darbeleri sonucu yaralanan Ramazan G. ve Sakine A., ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Sezer D.'nin alkollü olduğunu ve kendisini öpmeye çalıştığını öne süren Sakine A., "Apartmanda halı temizliyordum. Komşumun yeğeni sarhoştu. Beni öpmeye falan kalktı. Sonra boğazımı sıkıp, beni yerlerde sürükledi" iddiasında bulundu.


Ramazan G. de "Sezer, geldi bana saldırdı. Kendimi koruyamadım. Sonra eşime saldırdı, yerde sürükleyip tekme attı. Ben eşimi kurtarmak isterken diğer yakınları beni tuttu" dedi.


Sezer D. hakkında şikayetçi olan Sakine A. ve Ramazan G., yapılan tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan Sezer D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

#komşu kavgası
#halı silkeleme
#aksaray
9 yıl önce