|

Küçükçekmece'de silahlı çatışma çıktı: 1 ölü

İstanbul Küçükçekmece'de iki grup arasında çıkan ve çok sayıda tabanca ile uzun namlulu silahın kullanıldığı çatışmada, halı saha maçı dönüşü arkadaşlarıyla yürüyen 16 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Polis, kavgaya karışan ve olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yeni Şafak
11:19 - 15/12/2017 пятница
Güncelleme: 11:26 - 15/12/2017 пятница
AA
Polis ekipleri olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.
Polis ekipleri olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

Küçükçekmece'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışma sırasında, arkadaşlarıyla halı saha maçından dönen ve olayla ilgisi bulunmayan bir genç vurularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Sefaköy İnönü Mahallesi Koreli Sokağı'nda karşılaşan iki grup arasında henüz belirlenmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.

Çok sayıda tabanca ve uzun namlulu bir silahın kullanıldığı kavga sırasında, arkadaşlarıyla gittiği halı saha maçından dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz çatışmanın ortasında kaldı.

Vücuduna biri kalaşnikof silahtan, 7'si tabancalardan çıkan 8 mermi isabet eden Açıkgöz, ağır yaralandı. Kavgaya karışan taraflar ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince çevredeki özel bir hastaneye kaldırılan Açıkgöz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çatışma esnasında çevrede bulunan birçok araç, ev ve iş yerine de mermiler isabet etti.

Polis ekipleri, başta Koreli Sokağı olmak üzere çatışmanın yayıldığı yerlere güvenlik şeridi çekerek boş kovanları topladı, isabet alan araç ve binalar ile yerdeki bir silah üzerinde incelemelerde bulunarak delil çalışması yaptı.

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

#İstanbul
#Küçükçekmece
6 лет назад