|

Kule vinç çocuk parkına devrildi

Küçükçekmece’de güvenlik önlemi alınmadığı için belediye tarafından mühürlenen inşaattaki kule vinç, çocuk parkına devrildi. Maç hazırlığı yapan 15 çocuk kaçarak şans eseri kurtulurken, Trabzonspor Kulübü idari binasında bulunan Mustafa Sezer ve Ali Tuman ise enkaz altında can verdi.

Yeni Şafak
04:00 - 29/11/2015 Sunday
Güncelleme: 01:30 - 29/11/2015 Sunday
Yeni Şafak

İstanbul-Küçükçekmece'de kule vincin çocuk parkına devrilmesi sonucu 2 kişi öldü. Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki bir inşaatın şantiyesindeki 60 metrelik kule vinç, dün öğle saatlerinde çocuk parkının üzerine devrildi. Parkın yanındaki Trabzonspor Kulübü'nün idari binasında bulunan Mustafa Sezer ve Ali Tuman enkaz altında kaldı. Maç için hazırlık yapan 15 çocuk ise kaçarak kurtuldu. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İnşaat çevresindeki sokaklar, polis ekiplerince güvenlik şeridine alındı. Vincin altında can veren Sezer ve Tuman'ın cesetleri, sağlık ekipleri tarafından enkazdan çıkartıldı.



2 GÜN ÖNCE MÜHÜRLENMİŞ


İstanbul Balkanspor yöneticisi Tamer Arslan, “Kaza saat 16.00'da olsaydı büyük bir facia olabilirdi. Çünkü turnuva nedeniyle en az 60 çocuk o binanın içinde olacaktı” dedi. Olayın görgü tanığı İbrahim Narin, evinde oturduğu sırada vincin yıkılma sesini duyduğunu belirterek, “Evde yemek yerken bir ses duydum. Balkondan dışarı bakınca insanların kaçtığını gördüm” diye konuştu. Söz konusu inşaatın, gerekli güvenlik önlemleri alınmadığı gerekçesiyle 2 gün önce Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ortaya çıktı.


#İstanbul Balkanspor
#Tamer Arslan
#Küçükçekmece
#Kule vinç çocuk parkına devrildi
8 years ago
default-profile-img