|

Külhanbeylik yapıyordu

Adana’da su faturası yüzünden tartıştığı 2 kardeşi ile 2 yengesini öldüren Yusuf Albayrak’ın babası İlyas Albayrak oğluna sitem etti: Derebeyi gibi beline silahı takıp avluda dolaşıyordu. Kardeşlerine külhanbeylik yapıyordu

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/05/2017 вторник
Güncelleme: 00:58 - 2/05/2017 вторник
Yeni Şafak
Çelik yelek giydirilrek adliyeye sevk edilen zanlı Yusuf Albayrak tutuklandı.
Çelik yelek giydirilrek adliyeye sevk edilen zanlı Yusuf Albayrak tutuklandı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde su faturası nedeniyle tartıştığı kardeşleri Ahmet ve Mustafa ile yengeleri Teslime ve Gülsüm Albayrak’ı kurşun yağmuruna tuturak öldüren, yeğenini de yaralayan Yusuf Albayrak’ın kardeşlerine külhanbeyi gibi davrandığı ortaya çıktı. Zanlının en büyük oğlu olduğunu anlatan baba İlyas Albayrak, “4 oğlum var. Yusuf onlara külhanbeylik yapıyordu. Onlar da korkuyordu. Derebeyi gibi beline silahı takıp avluda dolaşıyordu” diye dert yandı.


SENİ DE ÖLDÜREYİM Mİ

Bu arada, intihardan vazgeçirildikten sonra gözaltına alınan Yusuf Albayrak’ın polisteki sorgusu tamamlandı. Zanlı, “Su faturalarının ödenmediğini görünce tartıştık. Önce kardeşlerimi, sonra eşlerini vurdum" dedi.

Zanlının olay günü, “Bu hayırsız evlatları dünyaya getirdin, Seni de öldüreyim mi” diyerek babasının alnına da silah dayadığı da ortaya çıktı. Çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen Albayrak, “Söyleyecek bir şey yok, olan oldu” diye konuştu.

#Adana
#Su faturası
7 лет назад