|

Külliye kapılarını hiç kapatmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘milletin evi’ olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, kapılarını her zaman millete açık tuttu. Erdoğan yıl içinde, 20 vatandaş buluşmasına iştirak edip, 3 bin 173 kişiyi iftarda ağırladı. Külliye’de, bin 100 resmi heyet kabul edilirken, 30 projenin de organizasyonu sağlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 04:17 - 2/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan en son 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyonda vatandaşlarla buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan en son 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyonda vatandaşlarla buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin en yüksek temsil ve idare makamı olan Cumhurbaşkanlığı, adeta toplumun nabzını tutan yer haline geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milletin Evi” olarak dile getirdiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bu doğrultuda her fırsatta millete açıldı. Cumhurbaşkanlığını halkın evi haline getiren Erdoğan Külliye dışında da halkla kucaklaşmayı sürdürdü.

50 AÇILIŞA KATILDI

Yıl içinde resmi heyet olarak bin 100 kişiyi kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 50 açılış törenine katıldı. 20 vatandaş buluşmasına iştirak eden Erdoğan, Ramazan ayında 3 bin 173 kişiyi iftarda ağırladı. Cumhurbaşkanlığı bu yıl içerisinde 30 projenin de organizasyonunu sağladı.

Türkiye’de mekik dokuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir ayağı da yurt dışında oldu. Erdoğan, 20 farklı ükleye 25 ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye’de 22 yabancı devlet ve hükümet başkanını ağırlayan Erdoğan, bunların dışında yurt dışından 76 ismi misafir etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de yeni göreve başlayan 40 büyükelçinin de güven mektuplarını kabul etti.

VATANDAŞIN DERDİNE DERMAN

Bu arada Cumhurbaşkanlığı Külliyesi vatandaşlar tarafından dilekçe yağmuruna tutuldu. Bu kapsamda çeşitli kanallar üzerinde 840 binin üzerinde görüş ve şikayet Cumhurbaşkanlığı'na ulaştı. Bu başvurulardan 8 bin 200’den fazlasının doğrudan Erdoğan’a iletildiği belirtildi. 

#Cumhurbaşkanlığı
#Külliye
6 yıl önce