|

Külliye'de sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyelerine verdiği öğle yemeğinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile görüştü.

Yeni Şafak
15:54 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:27 - 3/08/2015 Pazartesi
IHA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki yemeğe, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile YAŞ üyesi komutanlar katıldı.



Basına kapalı olarak gerçekleştirilen yemeğin ardından sürpriz bir görüşmede gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemeğin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile bir araya geldi. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel birlikte çay içti. Üçlü görüşmenin sona ermesinin ardından Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden ayrıldı.

#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#YAŞ
#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel
9 yıl önce
default-profile-img