|

Kur’an’ın eksiklerini tamamlıyormuş!

Adana’da tutuklanan Fetullahçı Terör Örgütü’nün sözde milli eğitim imamı M.D., ifadesinde, teröristbaşı Gülen için, "Peygamber Efendimiz'den sonra gelen kişidir. O, Kur’an-ı Kerim’in eksiklerini tamamlıyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:38 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak

Darbe girişiminin ardından FETÖ'yle ilgili Adana'da yürütülen çok yönlü soruşturmada polis, örgütün milli eğitim ayağında yer alan öğretmenlere yönelik operasyon düzenledi. 13 öğretmenin gözaltına alındığı operasyonda evlerde yapılan aramada çok sayıda belge ele geçirildi. Polisin bulduğu belgelerin birinde okullardaki örgüt üyelerine gönderilen talimatlar çıktı.



HADİSİN YARISINI ALMIŞ!


Polisin yaptığı aramalarda ele geçirilen belgelerden birinde ise, 'Sizin en hayırlınız, Kuran'ı öğrenen ve öğretendir' hadis-i şerifinin sadece 'Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenendir' kısmını yazması ve 'Adam kazanma ha gayret' yazısı dikkat çekti. Hadisin eksik yazılmasının, örgütün Kur'an-ı Kerim'i kendilerince yorumlayarak genç beyinlere empoze edip insanları kazanmaya çalıştığı taktiklerden biri olduğu değerlendiriliyor.



'GÖZALTI GURURDUR'


Emniyete götürülen ve milli eğitim imamı olduğu öne sürülen öğretmenlerden M.D.'nin ifadesi dikkat çekti. FETÖ lideri Fetullah Gülen'e övgüler yağdıran M.D.'nin, “Fetullah Gülen, Peygamber Efendimiz'den sonra gelen kişidir. O, Kur'an-ı Kerim'in eksiklerini tamamlıyor. Gülen için gözaltına alınmak bir gururdur” diye ifade verdiği belirtildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen öğretmenlerden eğitim imamı Y.Y., şube müdürleri sorumlusu A. A.ve M.K.A., bilgi işlem sorumlusu D.B., sohbet hocası M.A.ve İ.A., 2013 yılı Yüreğir-Sarıçam ilçe sorumlusu B.G., üye M.Y., M.Ö., A.A., M.M., A.T.T. ile M.D tutuklanarak cezaevine gönderildi.


#Darbe girişimi
#FETÖ
#Fetullahçı Terör Örgütü
8 yıl önce