|

Küresel saldırılara hizmet ediyor

Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert tepki gösterirken, “Ülkemiz aleyhine başlatılan küresel kara propaganda değirmenine su taşımaktan başka bir amaca hizmet etmediğin açık ve seçik ortadadır” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 30/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:00 - 30/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert sözlerle yanıt verdi
Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert sözlerle yanıt verdi

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni’nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftiralarına sert sözlerle yanıt verdi:

Kılıçdaroğlu, sayın cumhurbaşkanımızın yakınlarının üzerinden bir itibar cinayeti işlemeye kalkmıştır. Mal bulmuş mağribi gibi şiddetle, celalle cumhurbaşkanımızın şahsına hakaret etmeye devam ediyor. Geçmişte Sayın Kılıçdaroğlu buna benzer onlarca asılsız iddiada bulunmuş, her zamanda da her seferinde de şapa oturmuştur. Bugün de durum bundan farklı değildir. Suçladığı insanların avukatları kendisini bu iddiayı ispata davet etmiştir.

SES SEDA ÇIKMADI

Aradan 24 saat geçmesine rağmen büyük iddialar ortaya koyan anamuhalefet partisi genel başkanı ve partisinden ses seda çıkmadı, tıs çıkmadı. Sayın Kılıçdaroğlu bu çıkışıyla aklı sıra cumhurbaşkanımızın itibarını zedeleyeceğini zannediyor.

Senin yalanlarınla cumhurbaşkanımıza olan millet sevgisi bir gram bile azalmaz. Üzerinde oynanan, değiştirilen, aslı astarı olmayan eline tutuşturulan belgelerle meydana çıkarsanız olacağı budur.

NEYE HİZMET ETTİĞİ AÇIK SEÇİK ORTADA

Cumhurbaşkanımıza yönelik yalan yanlış iddialarla yapmaya çalıştığın şey çok açıktır. O da son günlerde ülkemiz aleyhine başlatılan küresel kara propaganda yapanların değirmenine su taşımaktan başka hiçbir amaca hizmet etmediğin açık ve seçik ortadadır.

#Binali Yıldırım
#Kemal Kılçdaroğlu
#CHP
6 yıl önce