|

Kurtarırken boğuldular

İznik Gölü’nde deniz yatağından düşen 14 yaşındaki Melike Kebapçı’yı kurtarma telaşı felaketle son buldu. Göle atlayan 3 kişi ile Melike boğularak can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/07/2017 Cuma
Güncelleme: 00:33 - 28/07/2017 Cuma
Yeni Şafak
Kurtarırken boğuldular
Kurtarırken boğuldular

Bursa’nın İznik ilçesinde serinlemek için göle giren kız çocuğu ile kendisini kurtarmak isteyen 3 kişi boğuldu. Yenişehir’de yaşayan ve akraba olan Cemil Özdemir (62), eşi Aynur Özdemir (55) ile komşusu Zehra Kebapçı (45) ve yeğeni 14 yaşındaki Melike Kebapcı’yı da yanlarına alarak İznik Gölü kıyısına piknik yapmaya gitti.

BALÇIĞA SAPLANMIŞLAR

Göllüce Mahallesi Derbentaltı Mevkiinde deniz yatağı ile göle giren 14 yaşındaki Melike Kebapçı akıntıya kapılıp uzaklaşmaya başladı. Bu esnada paniğe kapılan Melike suya düşünce feryat edip yardım istedi. Bunun üzerine kıyıda bekleyen

3 kişi de suya atladı. Ailenin gölde kaybolduklarını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen İznik Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, gölde arama yaptı. Ekipler, balçığa saplanan Cemil ve Aynur Özdemir ile Zehra Kebapçı’yı gölden çıkardı. Olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri Cemil Özdemir ile Zehra Kebapçı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ambulans ile İznik Devlet Hastanesine kaldırılan Aynur Özdemir, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ekipler, gölde kaybolan Melike Kebapçı’yı arama çalışmalarını sürdürüyor.

#Türkiye
#Bursa
7 yıl önce