|

Mağduriyete inanmıyorum

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son günlerde kamuoyunda konuşulan “FETÖ'ye yönelik soruşturmalarda yaşanan mağduriyetler” hakkında konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/10/2016 Pazar
Güncelleme: 23:21 - 22/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Örgütle mücadelenin halen devam ettiğini söyleyen Müezzinoğlu “FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında, bakanlığımızda ve bağlı kuruluşlarında bin 785 kişi ihraç edildi. 450 civarında iademiz var. 240 civarında da inceleme safhasında olanlar var. Dolayısıyla gerçekten FETÖ terör örgütü üyesi olup da bu ülkeye bu millete ihanet etmiş olanları ihraç ettik" dedi.



DOĞRU DEĞİL


Gerçekten mağdur durumda olanların görevlerine iade edildiğini anlatan Müezzinoğlu, "FETÖ'ye yönelik soruşturmalarla ilgili 'mağduriyet' adı altında bir kamuoyu algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu algıyı doğru bulmuyorum. Mağduriyet dalgası veya mağduriyet şikayetlerinin çok haklı olduğuna inanmıyorum, doğru da bulmuyorum” ifadelerini kullandı. Müezzinoğlu, kısmen mağdur pozisyonunda olan herkese kapılarının açık olduğuna dikkati çekerek, ayrıca bir algı yönetimi yaparak FETÖ'ye ilave destek sağlama anlayışı içerisinde olan yaklaşımları doğru bulmadığını sözlerine ekledi.


#Mağduriyet
#Mehmet Müezzinoğlu
8 yıl önce