|

Bahçeli: Melih Bey bizi ilgilendirmez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili istifa gündemine ilişkin olarak, "Melih Bey 5 dönem yaptı, ne kadar faydalı görüyoruz. Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok. Bu konular bizi ilgilendirmez diyeceğiz" dedi.

Yeni Şafak
14:12 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:54 - 19/10/2017 Perşembe
Diğer
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meclis’te gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili istifa gündemine ilişkin, "Melih Bey 5 dönem yaptı, ne kadar faydalı görüyoruz. Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

Müftülere nikah yetkisi konusunda ise Bahçeli, "Müftüye nikah yetkisinin laiklik açısından sakıncası yok" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, terörle mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarını da söyledi.

Meral Akşener’in yeni parti hazırlığıyla ilgili de konuşan Bahçeli, "Ne yapacaklar görmek istiyoruz, gerekirse yorumlarız" dedi.

İstifa talepleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya dönüşü istifası konuşulan belediye başkanlarıyla ilgili çok kritik mesajlar vermişti. Erdoğan, Ankara, Bursa ve Balıkesir’in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebinin iletildiğini belirterek, ayrılmamaları halinde sonucun ağır olacağını vurgulamıştı.

Erdoğan istifa talepleriyle ilgili son olarak "Bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içerisindeler. Aksi takdirde, yine söylüyorum, gereği ne ise gereği yapılacaktır" açıklamasını yapmıştı.


#Devlet Bahçeli
#Melih Gökçek
7 yıl önce