|

Melih Gökçek'ten Nazlıaka videosu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Aylin Nazlıaka'nın CHP'den ihraç edilmesi ile ilgili hazırladığı videoyu Twitter hesabından paylaştı.

Yeni Şafak
12:04 - 5/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:22 - 5/03/2016 Cumartesi
IHA

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın partiden kesin olarak ihracına oy çokluğuyla karar verdi.



CHP'de yaşanan bu gelişmeler üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hazırladığı video ile Nazlıaka'yı ti'ye aldı. Gökçek daha önce yaptığı gibi tweet atarak değil, bunun yerine hazırladığı 'Aylin Nazlıaka CHP'den atıldı' isimli videoyu Twitter adresinden paylaştı.





Gökçek, videosunda Aylin Nazlıaka'ya şu ifadelerle seslendi:



"Aylin Nazlıaka'yı CHP'den attılar. Bu ne acımazsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. CHP'yi için saçını süpürge yapan Aylin Nazlıaka'yı resmen harcadılar. Sende vidan yok mu Kılıçdaroğlu? Kadınlar Günü'ne bir kaç gün kala bir kadına yaptığınız bu zulüm nasıl izah edeceksiniz? İşte CHP'nin kadının yeri ve değeri bu arkadaş. Kılıçdaroğlu cevap ver Nazlıaka Atatürk resmini indiren vekilin adını bizzat sana söylemedi mi? Bu nasıl iştir? Kılıçdaroğlu başka yerden aldığı talimatla bu Aylin'i yedi. Yazıklar olsun!"



"Söz seni Kaçak Sular Daire Başkanı yaparım"


"Aylin merak etme arkanda dağ gibi bir Melih Gökçek var. Sıkıntın olursa çekinme nereden olursa olsun beni telefonla ara. Bir tık ötedeyim. Sana bundan sonra siyaseten uzanacak elleri kırmaya hazırım. Endişen olmasın. İstersen milletvekilliğinden istifa et. Söz seni ASKİ'ye Kaçak Sular Daire Başkanı yaparım. Bu konuda tecrüben büyük. Kaçak su nasıl kullanılır çok iyi bilirsin. Hiç kimse sana kül yutturamaz. Rahat ol, ağlama sızlama yalvarma dik dur arkandayız."



#Melih Gökçek
#Aylin Nazlıaka
#twitter
#ihraç edildi
#video
8 yıl önce