|

Mersin'de otomobil yolda açılan çukura düştü

Şiddetli yağışın etkili olduğu Mersin'de birçok cadde sular altında kalırken, sürücüler de zor anlar yaşadı. Bir araç yoldaki çukura düştü, birçok araç ise alt geçitlerde mahsur kaldı.

Yeni Şafak
09:54 - 30/12/2016 Cuma
Güncelleme: 10:03 - 30/12/2016 Cuma
AA

Mersin il merkezi ile ilçelerinde etkili olan kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi.



Kentte gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kuvvetli yağış nedeniyle birçok cadde sular altında kaldı. Sabah saatlerinde işlerine gitmek için trafiğe çıkanlardan bazıları su birikintileri nedeniyle yolda kalırken, bazı toplu taşıma araçlarının da bozulduğu görüldü.



Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan uyarıda, "Dün geceden beri etkisini gösteren sağanak nedeniyle oluşan olumsuz durumlardan etkilenmemek için vatandaşların gerekmedikçe evlerinden dışarı çıkmamaları önemle rica olunur" ifadesine yer verdi.



Öte yandan kuvvetli yağış nedeniyle il merkezine ek olarak Tarsus, Çamlıyayla ve Erdemli ilçelerinde de eğitime 1 gün ara verildi.



Kentte etkisini sürdüren yağış nedeniyle birçok mahallede olumsuzluklar yaşanırken, vatandaşlardan bazıları da karşılaştıkları olumsuz durumları görüntüleyerek sosyal medyada paylaşıyor.





#Mersin
#Otomobil
#Sel
7 yıl önce