|

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı

Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürülüğü kuvvetli rüzgar ve yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Beklenen kuvvetli rüzgar ve yağış sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgilerin dikkatli olması istendi.

Yeni Şafak
07:48 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 05:58 - 3/05/2016 Salı
IHA

Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bölgemizde yarın Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı bir havanın etkisine gireceği bekleniyor.



Yarın akşam saatlerinde bölgemizin kuzeybatı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde başlayacak yağışların, Çarşamba günü bölge genelinde görüleceği Pazar günü akşam saatlerine kadar aralıklı devam edeceği yağışların Çarşamba ve Perşembe günleri yer yer etkili olacağı mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının yağışla birlikte hissedilir derece de azalacağı, rüzgarın Salı ve Çarşamba günleri bölge genelinde Perşembe günü ise Kayseri ve Sivas çevrelerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir." ifadelerine yer verildi.



Açıklamada, beklenen kuvvetli rüzgar ve yağış sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgilerin dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

#Meteoroloji
#hava durumu
8 yıl önce