|

Metin Feyzioğlu: FETÖ'cüler aklanırsa vallahi bizlere...

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, FETÖ soruşturmaları ve davalarına değinerek çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Feyzioğlu, FETÖ davalarına değinerek "Bu şerefsizler, bu hainler aklanacak olursa, vallahi billahi bizlere gün yüzü göstermezler" yorumu yaptı.

Yeni Şafak
09:37 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 09:45 - 17/11/2017 Cuma
Diğer
Metin Feyzioğlu
Metin Feyzioğlu
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı
Metin
Feyzioğlu
, FETÖ soruşturmaları ve davalarına ilişkin açıklama yaptı. RS FM'de yayınlanan bir programda konuşan Feyzioğlu, tutuklu
FETÖ
sanıklarından, terörle mücadeleye, kendisine yönelik eleştirilerden, Altan kardeşlerin duruşmasında hâkimin avukatlara söz vermemesine, açlık grevi yapan eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'dan, tutuklanan avukatlara ve Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesine kadar çok sayıda konuda açıklamalarda bulundu.

'Bizlere gün yüzü göstermezler'

FETÖ'nün darbe girişimi ve ardından yapılan soruşturmalara değinerek sözlerine başlayan Feyzioğlu, geçmişten beri mücadele ettiğini belirtti. TBB Başkanı, "Bu şerefsizler, bu hainler aklanacak olursa, vallahi billahi bizlere gün yüzü göstermezler" dedi.

Metin Feyzioğlu kimdir

1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Feyzioğlu aslen Kayserilidir.

2013 senesinde beri Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı görevini sürdüren Metin Feyzioğlu Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kısa süreli başbakanlığını yapan siyasetçi Turhan Feyzioğlu'nun torunudur.

1990 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Metin Feyzioğlu 1992 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku dalında Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

18 Temmuz 2012 tarihinde Bilim Yönetim ve Kültür Platformu kontenjanından CHP Parti Meclisi üyesi olmuştur.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Metin Feyzioğlu son olarak adli yıl açılışı ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelmiştir.

#Metin Feyzioğlu
#FETÖ
6 yıl önce