|

MHP günü gelince ne yapacağını bilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çözüm sürecinin sonlandırılması halinde koalisyon ortaklığı için kendilerinin de sorumluluk almaya hazır olduklarını dile getirdi. Bahçeli, "Şartlarımız yerine getirilirse elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 09:52 - 31/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat'ta düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl İstişare toplantısına katıldı.



Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, terör saldırılarına ilişkin, “Üzüntümüz büyüktür ama Türk milleti güçlüdür, bunun altından mutlaka kalkacaktır. Terörü yerle bir edecektir ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır" dedi. CHP'nin tavrını da eleştiren Bahçeli, “TBMM'de dün 'terörü tekrar gözden geçirelim' diyerek CHP ve HDP'nin işbirliğinin ne kadar yanlış olduğunu, bugünkü acı haberle milletimiz bir kez daha görmüş oldu. Özellikle de CHP'ye sesleniyorum. CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtarılmalıdır" diye konuştu.



AK PARTİ İLE KOALİSYONA YEŞİL IŞIK


Bahçeli, HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istemeleriyle ilgili de “O, Yargıtay Başsavcılığı'nın yargı süreci sonrasındadır. Kimse kahramanlık yapmasın. Dokunulmazlık Meclis'e gelirse MHP ne yapacağını bilir" dedi. Bahçeli Yozgat'ta yaptığı konuşmada ise AK Parti ile şartlı koalisyona yeşil ışık yaktı. Bahçeli "Açılım konusunun tamamen bitmesi ve diğer şartlarımızın yerine getirimesi durumunda elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız" dedi.


#Devlet Bahçeli
#mhp
#terör
9 yıl önce