|

MHP’li meclis üyesine ikinci silahlı saldırı

Çukurova Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Gözübatık’a geçen ocak ayında da üç el ateş edilmiş, ancak yara almadan kurtulmuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:36 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Adana'nın merkez Çukurova Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık, aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Gözübatık, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'ndeki evinin önünde 01 BIS 01 plakalı otomobilindeyken silahlı saldırıya uğradı. Geçtiğimiz ocak ayında da silahlı saldırıya uğrayan Gözübatık, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastahaneye kaldırdı. Durumu ağır olan İsmail Hakkı Gözübatık, kendisine ateş eden kişinin Erdal S. olduğunu söyledi.



KORKUTMAK AMAÇLI


Polis olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 5 Ocak'ta da Çukurova Belediyesi binası önünde 3 el ateş açılmış, saldırının o sırada binadan çıkan İsmail Hakkı Gözübatık'a yönelik olduğu ileri sürülmüştü. MHP'li meclis üyesini korkutmak için havaya üç el ateş eden şüpheli ise bulunamamıştı.



ESENDEMİR'İ DE VURMUŞLARDI


Çukurova Belediyesi önünde 2 Haziran 2015'de şüpheli simitçi Murat Sertbaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve İmar Komisyonu üyesi de olan CHP'li meclis üyesi Mehmet Esendemir'i tabancayla bacaklarından vurmuştu.  ADANA


#Çukurova Belediye
#MHP
#İsmail Hakkı Gözübatık
8 yıl önce