|

'MHP'ye saldırdıkları kadar PYD'ye saldırmıyorlar'

Referandum sürecinde MHP'ye yöneltilen eleştirilere karşılık veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan,​ "MHP'ye saldırdıkları kadar PYD'ye saldırmıyorlar. MHP çökertilmeden FETÖ'cüler muvaffak olamaz" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
20:38 - 23/02/2017 الخميس
Güncelleme: 20:50 - 23/02/2017 الخميس
Yeni Şafak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, konuk olduğu Habertürk yayınında referandum sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.



Adan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:


"MHP'ye saldırdıkları kadar PYD'ye saldırmıyorlar. MHP çökertilmeden FETÖ'cüler muvaffak olamaz. 7-8 aydır büyük saldırılarla karşılaşıyoruz.



Referandumda MHP'nin etkisi de görülecektir. CHP'nin MHP'nin önerisine itiraz şekli doğru değil. Her konuyu istismar eden bir kesim var.



MHP haftasonu başlıyor

Şartlar oluşursa AK Parti'yle birlikte etkinlik olabilir. MHP çalışmalarını başlattı. MHP, 'evet' programına erken başladı. Bu haftasonu farklı vilayetlerde olacağız. Uzun süredir siyasi değerlendirme toplantıları başlamış durumda. MHP kitapçıklar basıyor.



Şüphesiz 'evet' çıkacak

MHP, AK Parti'yle birlikte anayasa değişikliğini birlikte yaptı ve halkın karşısına çıkarıyor. 'Evet'in çıkacağından şüphemiz yok. Türkiye'de ilk kez anayasayı halk belirleyecek."











#MHP
#Celal Adan
#Referandum
٪d سنوات قبل
default-profile-img