|

Milli duruş zorunluluk

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi. Türkiye’yi hedef alan komplo, kumpas ve suikastlar karşısında milli bir duruş sergilemenin zorunluluk olduğunu söyleyen Bahçeli, “CHP başkalarının dümeninde akıl tutulması yaşayabilir, Türkiye’yi sürekli şikayet edebilir, etmiştir de. Bize düşen bunların foyasını ortaya çıkarmaktır.” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 29/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:16 - 29/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında ABD’de kurulan tezgahın amacının Türk ekonomisi olduğunu söyledi.
​MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında ABD’de kurulan tezgahın amacının Türk ekonomisi olduğunu söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında ABD’de kurulan tezgahın amacının Türk ekonomisi olduğunu söyledi.

“Bir kısım siyasi mevta ve marazi tipin MHP’nin milliyetçilik anlayışına itirazları varmış” diyen Bahçeli, şunları söyledi:

“Elbette hiçbir parti, hiçbir siyasi gelenek tıpatıp birbirine benzemek zorunda değildir. Ancak vatan savunmasında, millet mücadelesinde, milli olmak konusunda payda ortak, zemin aynı, şuur birdir. FETÖ’nün yörüngesinde kiriştek gibi dönen çürümüşlerin beyhude gayretleri çelik bir halat gibi sağlam olan 7 Ağustos Yenikapı ruhunu, 16 Nisan halkoylaması şuurunu kıramayacaktır” dedi.

ZARRAB İADE EDİLMELİ

Zarrab davasının siyasi olduğunu belirten Bahçeli, “Türkiye yargılanmak, sanık sandalyesine oturtulmak, sorguya çekilmek istenmektedir. ABD'deki dava siyasallaşmıştır. Sanığı, tanığı, itirafçısı, jürisi, bilirkişisi, savcısı ve yargıcıyla Türkiye’yi hedef alan bir komplo senaryosu sahneye konulmuştur. Zarrab denilen şarlatan, Türkiye’ye iade edilmeli, ABD bu konuda elindeki bilgi ve belgeleri Türkiye’ye vermelidir. ABD’deki yargılamada, sözde hukuk kılıfı içinde Türkiye’ye tezgâh kurulmakta, Türk ekonomisinin çökertilmesi hedef alınmaktadır” diye konuştu. CHP'yi de sert bir dille eleştiren Bahçeli, Türkiye'yi hedef alan komplo, kumpas ve suikastlar karşısında milli bir duruş sergilemenin zorunluluk olduğunu söyledi.

MHP lideri Bahçeli, "CHP başkalarının dümeninde akıl tutulması yaşayabilir, Türkiye'yi sürekli şikayet edebilir, etmiştir de. Bize düşen bunların foyasını ortaya çıkarmaktır" dedi.


#MHP
#Devlet Bahçeli
#CHP
6 yıl önce