|

Molotof kokteylleri ile yakalandılar

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiği günün yıldönümü olan 15 Şubat'ta kamu binaları ile işyerlerine molotof kokteyli ile saldırı düzenleneceğini belirledi. Düzenlenen operasyonda molotof kokteyleri ile yakalanan üç kişi, tutuklandı.

Yeni Şafak
17:13 - 18/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:17 - 18/02/2015 Çarşamba
DHA

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiği günün yıldönümü olan 15 Şubat'ta kamu binaları ile işyerlerine molotof kokteyli ile saldırı düzenleneceğinin belirlenmesi ile geçen pazar günü düzenlenen operasyonda molotof kokteyleri ile yakalanan üç kişi, tutuklandı.


İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye getirildiği 15 Şubat'ın yıldönümünde; polis merkezleri, kamu kurumları ve işyerlerine molotoflu saldırı yapılacağı bilgisine ulaştı. Kadıköy Mahallesi'nde tespit edilen bir eve geçen pazar günü operasyon düzenlendi. Operasyonda molotof kokteyli hazırlayan üç kişi yakalandı. 28 molotof kokteyli ve birbirine bantlanarak güçlendirilmiş yedi torpil ele geçirildi. Emniyette sorguları tamamlanan üç şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.


 
#Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri
#terör örgütü PKK
#Abdullah Öcalan
#Türkiye
#Molotof kokteylleri ile yakalandılar
9 yıl önce