|

Muğla’da terör operasyonu devam ediyor

Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde özel harekat timlerinin terör operasyonu devam ediyor.

Yeni Şafak
21:55 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 21:59 - 10/10/2017 Salı
IHA
Muğla'da özel harekat timlerinin denetiminden bir kare
Muğla'da özel harekat timlerinin denetiminden bir kare

Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarda 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, bir terörist bomba düzeneği hazırlarken ölmüş, 4 terörist sağ yakalanırken, üç kişi de yardım ve yataklık yaptıkları için gözaltına alınmıştı.

Güvenlik güçlerinin operasyonlarının ardından izin kaybettiren bir teröristin arama çalışmaları için polis özel harekat ve komando birlikleri operasyonlarını sürdürüyor.

Ormanlık alanda devam eden operasyonlara karayolunda da yol kontrolü ile destek veriliyor. Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Ula, Menteşe ve Yatağan ilçelerini Aydın’a bağlayan güzergahta, Gökova kavşağından Marmaris istikameti güzergâhında ve Milas-Söke arasındaki karayolunda 24 saat ekipler tarafından yol kontrolleri gerçekleştiriliyor.

Denetimlere polis trafik, asayiş, özel harekat timleri ile jandarma trafik karakol ekipleri de destek veriyor. Ekipler özellikle kapalı kasa araçların iç kesimlerinde, yolcu otobüslerinde ve şüpheli görülen araçlarda arama çalışması yapıyor.
#Muğla
#Terör
6 yıl önce
default-profile-img