|

Müzisyen ölü bulundu

Antalya’da 22 Haziran’dan bu yana kendisinden haber alınamayan müzisyen Metin Kor’dan acı haber geldi. Kor’un cesedi kamp yaptığı yerin 500 metre yukarısında bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 00:02 - 1/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
Müzisyen Metin Kor, aynı zamanda yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu.
Müzisyen Metin Kor, aynı zamanda yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu.

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaylada kamp kuran müzisyen Metin Kor ölü bulundu. Tatil için İstanbul’dan 20 Haziran’da Antalya’nın Kaş ilçesine gelen 43 yaşındaki Metin Kor,, burada bir gün konakladıktan sonra aracıyla kamp yapmak için Gömbe Yaylası’ndaki İkiz Göller mevkiine geldi. 22 Hazıran tarihinde burada çadır kuran müzisyenden bir daha haber alınamadı. Ailesinin haber vermesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Jandarma ve AFAD ekipleri ile gönüllü dağcıların yaptıkları aramalardan bir sonuç alınamadı.

KAYALIKTAN DÜŞMÜŞ

Gömbe Mahallesi Kaş-Seydikemer sınırında hayvanlarını otlatan çobanlar, dün erkek cesedi bulunca durumu yetkililere bildirdi. Yapılan incelemede cesedin, Metin Kor’a ait olduğu belirlendi. Kamp kurduğu noktanın yaklaşık 500 metre yukarısındaki kayalık alanda bulunan müzisyenin, yüksekten düşme sonucu öldüğü tahmin ediliyor. Kor’un cenazesi yapılan incelemenin ardından morga konuldu.

#Müzisyen
#Metin Kor
6 yıl önce