|

Nasıl da yakışmış al bayrak oğluma

Fırat Kalkanı Harekatı sırasında DAEŞ terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırılarda şehit olan er Oğuzhan Demir'in cenazesi, memleketi Kocaeli'de toprağa verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:01 - 20/11/2016 Pazar
Yeni Şafak

Gaziantep'teki törenin ardından havayoluyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirilen şehit Oğuzhan Demir'in (21) cenazesi, helallik alınmak üzere Kocaeli'nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Şehidin annesi Reyhan Demir ve kardeşleri, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.



ALACAĞIM SENİN İNTİKAMINI


Tabutun başına gelen baba Satılmış Demir, “Nasıl da yakışmış al bayrak oğluma. Var mı böyle bir güzellik? Oğlum, dayanamam oğlum. Alacağım senin intikamını. Ablalarını evlendirip intikamını alacağım, ama 5 sene ama 10 sene... Onlar erkek görmemişler. Bu bayrağı kimse indiremeyecek, kimsenin gücü yetmeyecek. Bizde bu iman olduğu sürece bu bayrak inmeyecek.” dedi. İkindi vakti düzenlenen cenaze törenine, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, AK Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün ve Cemil Yaman ile çok sayıda vatandaş katıldı.









#Fırat Kalkanı
#DAEŞ
#Şehit
#Oğuzhan Demir
7 yıl önce