|

Nusaybin’de 2 şehit

Nusaybin'den devam eden operasyonlarda ekipler, Yenişehir Mahallesi'ne girdi. Bu sırada PKK'lılar yola döşediği patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Öngün ile polis memuru Uğur Yıldız şehit oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 01:38 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Nusaybin'deki. Müşterek operasyonda Yenişehir Mahallesi'nde teröristlerin saldırısı sonucu bir asker olay yerinde şehit düştü, 10 güvenlik görevlisi yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan bir polis memuru müdahaleye rağmen şehit oldu. Biri ağır yaralı olan 9 güvenlik görevlisinin tedavisi sürüyor. Şehit polis memuru Uğur Yıldız'ın Kastamonu'daki baba ocağı ile Çorum'daki evinde üzüntü hakim.





OĞLU BAYRAĞA SARILIP AĞLADI




Şehidin Çorum'daki Buharaevler Mahallesi'nde yaşayan eşi Perihan ile çocukları Mehmet Akın (16) ve Muhammed Atakan Yıldız'a (12) ise acı haberi, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve eşi, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Acı haberle yıkılan şehidin oğlu Mehmet, Türk bayrağına sarılarak ağladı. Aynı patlamada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Öngün'ün (34) Çorum'daki evine acı haber ulaştı. Şehidin babası Kamber Öngün ile ailesine, oğullarının şehadet haberi İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince verildi. 5 kardeşi bulunan şehidin, Ankara'da teğmen olarak görev yapan Yasemin Öngün ile 10 yıldır evli olduğu bildirildi. Tunceli'de görevli olan Öngün'ün, geçici görevle Nusaybin'e gittiği kaydedildi.



#Nusaybin
#Şehit
#Şükrü Öngün
#Uğur Yıldız
8 yıl önce