|

Kadıköy'de iki isme büyük tepki

Fenerbahçe Erciyesspor'la 1-1 berabere kalıp ligde Kadıköy'de 4 maç sonra puan yitirdi. Karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar iki isme büyük tepki gösterdi.

Yeni Şafak
22:29 - 13/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 19:31 - 13/05/2015 Çarşamba
AA

Karşılaşmanın ardından tribünlerdeki bir taraftar grubu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi. Maraton üst tribünde bulunan grup, "İptal etsene kombineleri iptal etsene" şeklinde tezahüratla başkan Yıldırım'a tepkisini yöneltti.



Selçuk Şahin'e tepki

Fenerbahçe'nin 11'inde sahaya çıkan Selçuk Şahin, ilk yarıda ortaya koyduğu performansın ardından son dakikada topa kötü bir vuruşundan sonra tribünlerden tepki aldı.


İlk yarının sona ermesiyle futbolcular soyunma odasına giderken tribünlerden takıma tepkili sesler de yükseldi.



Değişiklikler sonucu etkilemedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, 1-1 tamamlanan ilk yarıdaki kötü performansın ardından, ikinci yarıya başlarken yaptığı oyuncu değişiklikleri sonucu etkilemedi.


Selçuk Şahin'in yerine orta alanda Meireles'i görevlendiren Kartal, Kuyt'ın yerine de Alper Potuk'u oyuna dahil etti. Sarı-lacivertliler hücumda ilk yarıya göre daha üretken göründüyse de aradıkları golü bulamadılar.


Maçın son dakikalarında Fenerbahçe'den Sow'un, Kayseri Erciyesspor'dan da Zoua'nın filelere gönderdiği toplar, ofsayt kararı nedeniyle gol olarak değerlendirilmedi.



Fenerbahçe'de Alper, Kayseri ekibinde John Boye cezalı

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, gördüğü sarı kartla ligde cezalı duruma düştü. Sarı-lacivertli futbolcu 32. haftada deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacakları maçta forma giyemeyecek.



Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da ise John Boye maçın ilk yarısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezon Süper Lig'de 4. sarı kartını alan Boye, 32. haftada İstanbul Başakşehir ile yapacakları maçta görev alamayacak.



Egemen'in 2. golü

Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz bu sezon ligde 2. golünü kaydetti. Ligin 22. haftasında Torku Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçta takımı adına tek golü atan tecrübeli savunma oyuncusu, Kadıköy'deki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesinde de perdeyi açan isim oldu.

#Futbol
#SÜPERLİG
#Fenerbahçe
#Spor Toto Süper Lig
#Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor
#Egemen Korkmaz
9 yıl önce