|

Öksüz’ü oraya getireni bulun

FETÖ'den ayrıldıktan sonra örgüte karşı mücadeleye başlayan Yazar Nurettin Veren, darbe girişiminin perde arkasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:04 - 30/09/2016 Cuma
Yeni Şafak

Veren, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün, darbe girişimi sırasında kullandığı evin sahibine dikkat çekerek, “Abdülkadir Akşit, Fetullah Gülen'in 1990 yılında oluşturduğu ikinci çekirdek kadrosunda yeralan birisi. Gülen bütün ilişkilerinde bu ikinci kadroyu kullandı” dedi. “İkinci çekirdek kadroda Akşit'in yanısıra Alaaddin Kaya, Suat Yıldırım, Fikret Sönmez, Melih Nural, Mevlüt Saygın, Erdoğan Tüzün, İbrahim Erkul gibi isimler yeralıyor. Gülen, bunları birinci çekirdek kadronun yerine ikame etmek istedi. Çünkü, birinci çekirdek kadrodakilerin pek çoğu daha sonra Gülen tarafından defolu hale getirilerek pasifize ya da benim gibi aforoz edildi” diyen Veren, şunları söyledi:



FETÖ'NÜN TROLLERİ KORUYOR


“Adil Öksüz'ü, Akşit'e lanse eden birisi var. 'Bu gece size bir tanrı misafiri gelecek' diyorlar. Öksüz'ü tanrı misafiri olarak gönderenin kim olduğunu savcıların araştırması lazım. Öksüz-Akşit irtibatlı ile bu ikinci çekirdek kadrodakilerin üzerinde durmak gerekiyor. FETÖ'nün Türkiye'de henüz budanmamış olan hakimi-savcısı, polisi, gardiyanı ve gümrük memurları olan trolleri koruyor Adil Öksüz'ü. Şu devlet bu devletin gizli istihbarat örgütleri koruyor demek pek gerçekçi değil. FETÖ'nün kendisi gizli el zaten. Mesela hiç daha el atılmayan bazı alanlarda FETÖ'cüler var. Örneğin Özel Güvenlik sistemi... Gülen, bu özel güvenlik teşkilatını 1980'de kurulması emrini verdi. Şu anda minimum 45 bin özel güvenlik elemanı var. Bu büyük bir tehlike. Gardiyan ve ceza infaz memuru ile güvenlik elemanların yüzde 50'si FETÖ'cüdür. Bir de cezaevi müdürleri var. İhtilal yapılması için gereken şartlar oluşursa, ikinci bir dalga gelebilir.”





DEMEK Kİ DEVLET ONLARINMIŞ!


“Frankenstein Gülen'in maskesi 15 Temmuz'da düştü. FETÖ'de vicdansızlık, merhametsizlik, vatana-Kuran'a ihanet, cana kıyma ve ABD işbirlikçiliği var. Efkan Ala, '74 Emniyet Müdürü FETÖ'cü', Fikri Işık ise 'Harp okulları ve askeri liselerin yüzde 90'ı bunlardan' dediler. Bu şu demek: Devlet onlarınmış biz, 15 Temmuz'dan sonra almaya başlamışız.”


#FETÖ
#Nurettin Veren
8 yıl önce