|

Öldüren pusu

İzmir’de aile içi husumet kanlı son buldu. Kayınpeder Ali Aksoy, ateşe verdiği cipteki yangını söndürmeye çalışan müteahhit damadı Murat Osmanoğlu'nu öldürdü, kızı Özlem Osmanoğlu’nu ise yaraladı. Polis kaçan zanlının peşine düştü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/02/2017 Thursday
Güncelleme: 06:18 - 23/02/2017 Thursday
Yeni Şafak
Öldüren pusu
Öldüren pusu

İzmir'de bir kişi, husumet beslediği damadını öldürdü, kızını ise yaraladı. İddiaya göre olay, 8 Şubat günü saat 22.00 sıralarında Sasalı Mahallesi 118 Sokak'taki lüks villanının önünde meydana geldi. Kiraladığı otomobille bir akaryakıt istasyonundan 10 liralık benzin alan kayınpeder Ali Aksoy, doğruca müteahhit damadı Murat Osmanoğlu'nun oturduğu siteye gitti.





'BUNU SİZ İSTEDİNİZ' DİYE BAĞIRDI


Aksoy, parasal nedenlerden dolayı aralarında husumet bulunan damadına ait 35 KOZ 05 plakalı cipi ateşe verdi. Aracının yandığını duyan Osmanoğlu ile eşi Özlem Osmanoğlu koşarak alevlere müdahale etmek istedi. Öfkesi dinmeyen kayınpeder, “Bunu siz istediniz” diye bağırarak elindeki pompalı tüfekle damadı ve kızını vurduktan sonra kaçtı. İhbar üzerine yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çifti kanlar içinde görünce yardım istedi. Sağlık ekipleri, damat Murat Osmanoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan 2 çocuk annesi eşi Özlem Osmanğlu ambulansla kaldırıldığı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde tedavi altına alındı.



KAMERALARA YAKALANDI


Bu arada, hayatını kaybeden Murat Osmanoğlu'nun şikayeti üzerine şüpheli Ali Aksoy'un oğlunun avukatlık diplomasının iptal edildiği, bu olayın aile arasındaki husumeti büyüttüğü öne sürüldü. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma, olay tarihinde sokaktan 2 kez geçen aracı Aliağa'dan kiralayan kişinin kayınpeder Ali Aksoy olduğunu belirledi. Zanlı Ali Aksoy'un yakalanması için çalışmalarını sürdüğü bildirildi.


#İzmir
#Cinayet
7 years ago