|

Öldüren tartışma

Kocaeli’de alışveriş yüzünden eşiyle tartışan Rukiye Karakaya, 6 aylık bebeği ile hareket halindeki araçtan atladı. Bebek yara almadan kurtulurken, anne ise hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
04:00 - 5/03/2017 Pazar
Güncelleme: 05:25 - 5/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
KOCASIYLA KAVGA EDEN KADIN 6 AYLIK BEBEĞİYLE ARAÇTAN ATLADI
KOCASIYLA KAVGA EDEN KADIN 6 AYLIK BEBEĞİYLE ARAÇTAN ATLADI

Kocaeli'nin Darıca ilçesi akıl almaz bir ölüme sahne oldu. Tartıştığı eşine kızarak kucağındaki bebeğiyle araçtan atlayan kadın öldü, yavrusu ise ise yara almadan kurtuldu. Üzücü olay, 26 Şubat günü Karabekir Mahallesi'ne bağlı Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi 30 yaşındaki Rukiye Karakaya alışveriş yapmak için bir mağazaya girerken, eşi Ahmet Karakaya ise aracında beklemeyi tercih etti.



HAKARETLERE DAYANAMADI


Ancak alışveriş beklenenden uzun sürünce Ahmet Karakaya, eşine sert tepki gösterdi. Eşi ve çocuklarını bir an evvel eve bırakmak isteyen Karakaya, bir yandan aracı hareket ettirirken, bir yandan da eleştirilerini sürdürdü. İşte ne olduyla ondan sonra oldu. Eşinin hakaretlerine daha fazla dayanamayan Rukiye Karakaya, hareket halindeki hafif ticari aracın arka kapısını açarak 6 aylık bebeğiyle birlikte aşağıya atladı. Aracı hemen durduran sürücü, eşi ve çocuğunun yardımına koştu. Eşinin kanlar içinde kaldığını gören Karakaya, 6 aylık bebeğini kucağına alarak aracını tekmeledi.





İFADESİ ALINAN EŞİ SERBEST


Korkunç olayı görenler yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan anneye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Annenin kucağındaki bebeğin ise yara almadığı görüldü. Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rukiye Karakaya, doktorların tüm çabasına rağmen olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetti. Polis merkezinde ifadesi alınan Ahmet Karakaya serbest bırakıldı.


#Kocaeli
#Darıca
7 yıl önce