|

Ömer Halisdemir'in babasının Erdoğan'dan isteği

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldüren Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, oğlunu şehit ettiği belirlenen Binbaşı Fatih Şahin ile Üsteğmen Mihrali Atmaca'nın idam edilmesini istedi, bu isteğini telefonla konuştuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'na da ilettiğini söyledi.

Yeni Şafak
10:57 - 17/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:24 - 17/08/2016 Çarşamba
DHA
Darbeci generali vuran kahraman şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir açıklamalarda bulundu.
Darbeci generali vuran kahraman şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir açıklamalarda bulundu.

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde yaşayan Hasan Hüseyin Halisdemir, oğlunu şehit edenlerin kimliklerinin belirlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:



"Ben bunların yakalandığından çok mutlu oldum. Bu hainlerin de bir an evvel asılmasını istiyorum. Cumhurbaşkanıma Başbakanıma güveniyorum. Bu vatan hainlerinin cezası yüce Türk milleti verecek, mutlaka verecek. Zaten benim evladım o hainlerin elebaşının cezasını kendi verdi. Oğlum haini vurmuş ne mutlu bize. Türk milleti de aynı gururu bize verdi. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce vatandaş şehrimize kasabamıza geldi. Hepsine teşekkür ederim."



"Cumhurbaşkanımızdan idam istedim"


Bir hafta önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aradığını belirten baba Halisdemir, "Cumhurbaşkanımızla biraz görüşmem oldu. Bu görüşmemde Sayın Cumhurbaşkanımızdan idam istedim. Sayın Cumhurbaşkanım da 'Meclis eğer kabul ederse ben imzalarım' dedi. Bundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum" dedi.






#Semih Terzi
#Ömer Halisdemir
#Niğde
#Bor
#Hasan Hüseyin Halisdemir
8 yıl önce